Om oss

Total Media & Reklam är en fullservicebyrå vars affärsidé och kärnerbjudande är att vara din engagerade samarbetspartner för alla dina behov av reklam, media och kommunikation. Vi drivs av visionen att hjälpa våra kunder att göra intryck som skapar framgång och utveckling. Vi är själva ägarledda och därför jobbar vi mer än gärna med ägarledda företag med tillväxtambitioner.

Vi som arbetar här är stolta över att jobba på Total Media & Reklam AB. Vi trivs och har roligt på jobbet och vi ställer upp för varandra. Vår trygga värdegrund gör att vi kan sätta fullt fokus på våra kunders behov istället för våra egna.

Även om vi arbetar mot många olika typer av företag när det gäller både verksamhetsinriktning och storlek är det utifrån våra kunders behov som vi arbetat fram en tjänst där vi erbjuder hemsidor till en låg kostnad. Vi vill kunna erbjuda även de mindre eller nystartade företagen möjligheten till att kunna köpa en professionell och mobilanpassad hemsida.

Vi är införstådda med att vi finns till tack vare våra kunder – det ska prägla vårt förhållningssätt i allt vad vi gör. Vi ser oss inte som leverantörer utan som samarbetsparter till våra kunder. Vi är unika, smidiga och lyhörda och vi vill bygga långsiktiga relationer. Det gör vi bland annat genom att alltid hålla det vi lovat.

Vi vill kunna erbjuda även de mindre eller nystartade företagen möjligheten till att kunna köpa en professionell och mobilanpassad hemsida.